Friday, November 23, 2018

Islams talregel forklarer London-halshugningen

För att läsa hela texten i dansk översättning från engelskan, klicka vänligen på länken:

https://myislam.dk/articles/da/ibrahim%20islams-talregel-forklarer-london-halshugningen.php
Islams talregel forklarer London-halshugningen
Af Raymond Ibrahim
Oversættelse af: Islam’s ‘Rule of Numbers’ Explains London Beheading
Kilde: RaymondIbrahim.com, 28. maj 2013
Udgivet på myIslam.dk : 29. maj 2013
I London i sidste uge halshuggede to muslimske mænd en britisk soldat med en flækkekniv under det ældgamle jihad-krigsråb: "Allahu Akbar" - i et travlt gadekryds og ved højlys dag. De pralede foran forbipasserende og bad om at blive videofilmet.

Stadig med blod på hænderne, og hans halshuggede offer stadig liggende på gaden, formåede jihadisten alligevel at sætte sig i "forurettelsestilstand" foran kameraet
Så surrealistisk denne begivenhed end kan synes, er islamiske halshugninger ikke ualmindelige i Vesten, herunder USA. I 2011 halshuggede en pakistansk-amerikaner sin kone. Han var kendt som en medudvikler af "Bridges TV" - en station, "designet til at imødegå negative stereotyper af muslimer". I Tyskland i 2012 halshuggede en anden muslimsk mand sin kone foran deres seks børn - igen, mens han skreg "Allahu Akbar".
I den islamiske verden er halshugning af ikke-muslimske "vantro" særlig udbredt: I Yemen blev en "troldkvinde" halshugget af "Tilhængere af Sharia"; i Indonesien blev tre kristne piger halshugget på vej til skole; i Syrien sidste jul, halshuggede USA-støttede oprørere en kristen mand og fodrede hundene med hans krop; i Afrika - SomaliaTanzaniaMali - bliver kristne jævnligt halshugget. (For et omfattende billede af kristen lidelse under islam, se min nye bog Crucified Again: Exposing Islam’s New War on Christians.)
Senest dukkede en foruroligende video op fra det "befriede" Libyen, der viser en machete-svingende maskeret mand, der gentagne gange hugger til halsen af en fange, indtil hovedet falder af - igen til råbene "Allahu Akbar!"
Men den vigtigste lektie af London-halshugningen har at gøre med dens frækhed - udført ved højlys dag og med angriberne pralende foran kameraerne, som det ofte sker i den islamiske verden.
Det afspejler, hvad jeg kalder "islams talregel", en regel, der udtrykker sig med bemærkelsesværdig konsistens: Jo mere muslimerne vokser i antal, jo mere vil de islamiske fænomener, der er væsentlige for den muslimske verden - i dette tilfælde skamløs vold mod "vantro" - komme frem.
...


Raymond Ibrahim, specialist i Mellemøsten og islam, er en Shillman Fellow ved David Horowitz Freedom Center og en Associate Fellow ved Middle East Forum.
Hans skrifter publiceres over hele verden og han er bedst kendt for The Al Qaeda Reader (Doubleday, 2007).
Han gæsteforelæser på universiteter, herunder National Defense Intelligence College; giver briefinger til statslige organer, såsom U.S. Strategic Command og Defense Intelligence Agency; og giver ekspertudsagn i islam-relaterede retssager.
Han har også vidnet for Kongressen om de begrebsmæssige fejl, der dominerer den amerikanske debat om islam og om den forværrede situation for Egyptens kristne koptere.
Blandt andre medier, har han optrådt på MSNBC, Fox News, C-SPAN, PBS, Reuters, Al-Jazeera, CBN og NPR.
(Denne korte biografi er hovedsagelig taget fra Ibrahims egen hjemmeside: RaymondIbrahim.com)