Sunday, September 09, 2018

Mattias Hans Karlsson (SD): Alternativ för Sveriges valfinal sade egentligen allt man behöver veta om partiet.


Alternativ för Sveriges valfinal sade egentligen allt man behöver veta om partiet. Från scenen framfördes sånger gjorda av Svensk Ungdom, ett band som gav ut sina skivor på det nazistiska förlaget Nordland och som hämtade merparten av sina sångtexter från dikter skrivna av den svenska nazistledaren Sven-Olov Lindholm. När AfS skulle producera sin vallåt så föll valet uppenbarligen på det rasnationalistiska bandet Kiwi, som är mest kända för sin låt ”Svenskar är vita”. Andra sångstrofer som framfördes från scenen var bland annat ”Ett ord, skrivet i blod! Revolution!”. Talarna lovade bland annat att behandla sina politiska motståndare som en räv behandlar hönor...och vi fick veta att tvångsdeportationerna inte bara skall gälla invandrare utan också politiska meningsmotståndare.
Trevligt gäng... Den som på riktigt föredrar detta framför SD får gärna välja dem. Ser helst att ni inte röstar på mig iaf.

- Mattias Karlsson

Paula Bieler Den gamla revolutionslåten alltså. De visade inte upp den mysiga videon från ungdomsförbundsstriden 2012 som halvt om halvt hotade mig när den strofen dök upp?