Friday, March 30, 2018

Bassam Al-Baghdady: Hatpredikanten imam-jihad besöker Stockholm

Bassam Al-Baghdady

@Bassamius

Författare, integratör & översättare. Grundare för Centrum för Sekulär Bildning   och  samt kämpar med min grova 
Sverige

För att läsa hela nedanstående text av Johan Westerholm, klicka vänligen på länken:

https://ledarsidorna.se/2018/03/imam-jihad-gastar-de-muslimska-familjedagarna-i-kista/

“Imam Jihad” gästar de Muslimska Familjedagarna i Kista

PUBLICERAT AV: Johan Westerholm 2018-03-30

Under helgen genomförs de Muslimska Familjedagarna i Stockholm. Organisatörer av detta årliga event är studieförbundet Ibn Rushd, Sveriges Unga Muslimer samt IFIS, Islamiska Förbundet i Sverige. Likt andra år visar det sig att Muslimska Familjedagarna bjudit in predikanter och föreläsare som uppmanar till religiöst krig och homofobi.
Bassam al Baghdady uppmärksammar att en av gästerna är Dr Noureddine Khademi, i sitt hemland Tunisien känd som ”Imam Jihad” då han vid upprepade tillfällen uppmanat sina åhörare att åka till Syrien för att utkämpa ett heligt krig (jihad).  Han är känd förespråkare och missionär för införandet av sharia. Dr Noureddine Khademi är schemalagd för två föreläsningar under de Muslimska Familjedagarna, en redan idag i direkt anslutning till fredagsbönen. Migrationsverket har inte sett något skäl att neka Noureddine Khademi inresevisering trots att de haft möjligheter till detta enligt gällande regelverk.
Valet av Nourredine Khademi är logiskt då Ibn Rushd i sin verksamhetsplan för 2017-2018 har, som folkbildningsinsats, ett program för “Ung Dawah”. Dawah är muslimskt frälsningsarbete vilket Ledarsidorna.se rapporterat om tidigare.
...
Muslimska Familjedagarna genomförs av organisationer som i praktiken uteslutande möjliggjorts och finansierats med medel från utbildnings- och kulturdepartementen som slussats via Folkbildningsrådet och SST, den myndighet som finansierar trossamfund.
...