Friday, August 11, 2017

Robert Spencer: Lærer Koranen had?

För att läsa hela översättningen, klicka vänligen på länken:
Lærer Koranen had?
Af Robert Spencer
Oversættelse af: Does the Qur’an Teach Hate?
Kilde: FrontPageMag.com, 18. september 2013
Udgivet på myIslam.dk : 30. september 2013

Robert Spencer er direktør for Jihad Watch og forfatter til de to New York Times bestsellere The Politically Incorrect Guide to Islam (and the Crusades) og The Truth About Muhammad. Hans seneste bog, Not Peace but a Sword: The Great Chasm Between Christianity and Islam, er nu tilgængelig.

Den 11. september 2013 lagde en offentligt ansat informationsmedarbejder i Palm Beach County, Florida ved navn John Jamason en besked ud på sin personlige Facebook-side: "Glem aldrig. Der er ikke sådan noget som radikal islam. Al islam er radikal. Der kan være muslimer, der ikke praktiserer deres religion, meget ligesom andre. Koranen er en bog, der prædiker had."
Det Hamas-forbundne Council on American-Islamic Relations (CAIR) [Rådet for Amerikansk-Islamiske Relationer] klagede straks og krævede, at regionen [the county] skulle udlevere dem alt, hvad Jamason havde skrevet fra regionscomputere gennem den foregående måned. Regionsadministrator Bob Weisman forsikrede CAIR, at Jamason ikke havde skrevet den krænkende Facebook-besked fra en regionscomputer og udtalte, at regionens embedsmænd var ved at afgøre, om hvorvidt han skulle irettesættes.
Hvad der ikke blev undersøgt var, om det Jamason skrev, var sandt eller ikke. I lyset af Koranens lære om jihad og undertvingelse af ikke-muslimer, havde han i hvert fald en god sag ved at hævde, at "der er ikke sådan noget som radikal islam" og "al islam er radikal", for der er ingen mainstream sekt i islam eller islamisk retsskole, som ikke lærer, at det muslimske samfund skal føre krig mod de vantro og påtvinge dem sit herredømme.
Jamason havde også ret i, at "der kan være muslimer, der ikke praktiserer deres religion, meget ligesom andre." Ja, mange mennesker, der identificerer sig selv som muslimer, har ingen interesse i føre jihad mod de vantro, men foretrækker at leve et normalt arbejdsliv og tage sig af deres familier i fred, helt på samme måde, som der er millioner af mennesker tilhørende andre religioner, der ikke er videre optaget af at praktisere hver eneste læresætning i den religion, de identificerer sig med.
Men det var selvfølgelig ikke dette, CAIR var mest oprørt over, men derimod Jamasons påstand om, at Koranen lærer had. De kom dog ikke med argumenter for, at den ikke gør det.
Så gør den?
...