Wednesday, May 17, 2017

”Talk shit, get shot” och ”Skyll dig själv”: TV4-journalisten efter attacken mot Åkessons familj - Nyheter Idag

För att läsa hela texten, klicka vänligen på länken:

https://nyheteridag.se/talk-shit-get-shot-och-skyll-dig-sjalv-tv4-journalisten-efter-attacken-mot-akessons-familj/

”Talk shit, get shot” och ”Skyll dig själv”: TV4-journalisten efter attacken mot Åkessons familj

SD-ledaren Jimmie Åkesson får skylla sig själv när hans familj med sambo och treårige son attackeras i sitt hem. Det menar TV4-journalisten Christoffer Eriksson på Twitter. ”De är en bugg i systemet som ska rättas till”, skriver han på Twitter om Åkesson och hans partikamrater.

...

Flera offentliga debattörer har tagit starkt avstånd och markerat mot attacken. Men det finns även de som menar att Jimmie Åkesson får skylla sig själv. På Twitter skriver TV4-journalisten Christoffer Eriksson att Jimmie Åkesson med partikamrater ”är en bugg i systemet som ska rättas till”.
”Jag förstår att det är lockande att vara the bigger man och tycka det är ‘ett hot mot demokratin’ när Jimmie Åkesson, partiledare och demokratiskt vald riksdagsman får påhälsning i hemmet, men det tycker jag är att slösa med dyrbar storsinthet. Det går utmärkt att åberopa den mycket underskattade klausulen ‘Talk shit, get shot’, som ni finner under överrubriken ‘Skyll dig själv, clown’. För ni förstår, Jimmie är nazist. Han, Kent, Linus, Andreas m.fl., de är nazister. Och nazister hör inte hemma i möblerade rum med oss andra. De är en bugg i systemet som ska rättas till. Deras poltiska arv består av hat, hot, terror och våld. Den här gropen har han grävt åt sig själv”, skriver han och fortsätter:
”Han är själv problemet. Och den som reagerar starkt på detta men låtsas som att det regnar när flyktingförläggningar brinner är en del av problemet, end of. Jimmie Åkesson, Sveriges största fegis. Ynkedom”.