Wednesday, May 17, 2017

Raymond Ibrahim: Koranen og evig krig

För att läsa hela texten (i dansk översättning), klicka vänligen på länken:

https://myislam.dk/articles/da/ibrahim%20koranen-og-evig-krig.php
Koranen og evig krig
Af Raymond Ibrahim
Oversættelse af: The Koran and Eternal War
Kilde: RaymondIbrahim.com, 26. november 2014
Udgivet på myIslam.dk: 9. december 2014

Oprindeligt udgivet af VIE

Hvis intet andet er nævnt, er alle Koran-citater i det følgende taget fra Ellen Wulffs danske oversættelse (Forlaget Vandkunsten, 2006), dog således, at "Gud" er erstattet med "Allah".
For nylig kom det frem, at Rusland er i færd med at forbyde centrale islamiske skrifter - inklusive Sahih Bukhari - på anklagen om, at de fremmer "eksklusivitet [overherredømme] af en af verdens religioner", nemlig islam; eller med ordene af en ledende assistent for anklageren i Tatarstan, Ruslan Galliev, "en militant islam", som "vækker etnisk, religiøst fjendskab".
Hvis Sahih Bukhari, en 9-binds hadith-samling fra det 9. århundrede og af sunni-muslimer set som nummer to i betydning kun efter Koranen selv, bliver forbudt for at opildne til fjendskab, hvor efterlader det så Koranen?


...
...
...
Raymond Ibrahim, specialist i Mellemøsten og islam, er en Shillman Fellow ved David Horowitz Freedom Center og en Associate Fellow ved Middle East Forum.
Hans skrifter publiceres over hele verden og han er bedst kendt for The Al Qaeda Reader (Doubleday, 2007).
Han gæsteforelæser på universiteter, herunder National Defense Intelligence College; giver briefinger til statslige organer, såsom U.S. Strategic Command og Defense Intelligence Agency; og giver ekspertudsagn i islam-relaterede retssager.
Han har også vidnet for Kongressen om de begrebsmæssige fejl, der dominerer den amerikanske debat om islam og om den forværrede situation for Egyptens kristne koptere.
Blandt andre medier, har han optrådt på MSNBC, Fox News, C-SPAN, PBS, Reuters, Al-Jazeera, CBN og NPR.
(Denne korte biografi er taget fra Ibrahims egen hjemmeside: RaymondIbrahim.com)