Sunday, March 19, 2017

Chang Frick, Nyheter Idag: Kritikstorm mot Peter Springare efter inlägg om att ”förinta alla vänsterextrema journalister”

För att läsa hela texten, klicka vänligen på länken:

http://nyheteridag.se/kritikstorm-mot-peter-springare-efter-inlagg-om-att-forinta-alla-vansterextrema-journalister/

Kritikstorm mot Peter Springare efter inlägg om att ”förinta alla vänsterextrema journalister”

Ledarskribenten Anders Lindberg på Aftonbladet rasar. Mårten Schultz, professor i civilrätt, gör en koppling till Förintelsen i en text i Svenska Dagbladet. Och på Twitter rasar en rad vänsterprofiler. Ett stycke från Peter Springare om att ”förinta alla vänsterextrema journalister” väcker starka känslor.

”Mitt motiv är just detta att försöka göra Sverige bättre att leva och utvecklas i för alla, både infödda ‘svenskar’ och invandrare. Och därigenom också förinta alla de vänsterextrema journalister som förpestar debatten med sina abnorma agendor”, skriver Örebropolisens brottsutredare Peter Springare i ett längre Facebookinlägg daterat den 8 mars.

...

Men själv förefaller inte Springare vara särskilt orolig för sådana konsekvenser. Det är något han själv poängterar precis i inledningen till den långa statusuppdateringen.
”Till alla er som oroligt skrivit till mig och undrat, om de militanta vänsteraktivisterna med sin hatpropaganda och angrepp på min person, samt mina chefer som vill tillvita mig brott på löpande band, lyckats få tyst på mig. Jag kan bara säga, ingen anledning till oro”, skriver han.