Thursday, May 26, 2016

Raymond Ibrahim: Islams talregel forklarer London-halshugningen

För att läsa hela översättningen av islamspecialisten och historikern Raymond Ibrahims artikel om halshuggningen av brittiska soldaten Lee Rigby på öppen gatan från vilken IceViking citerat, vänligen klicka på länken nedan:

http://myislam.dk/articles/da/ibrahim%20islams-talregel-forklarer-london-halshugningen.php
Islams talregel forklarer London-halshugningen
Af Raymond Ibrahim
Oversættelse af: Islam’s ‘Rule of Numbers’ Explains London Beheading
Kilde: RaymondIbrahim.com, 28. maj 2013
Udgivet på myIslam.dk: 29. maj 2013

Citat:
Men den vigtigste lektie af London-halshugningen har at gøre med dens frækhed - udført ved højlys dag og med angriberne pralende foran kameraerne, som det ofte sker i den islamiske verden.
Det afspejler, hvad jeg kalder "islams talregel", en regel, der udtrykker sig med bemærkelsesværdig konsistens: Jo mere muslimerne vokser i antal, jo mere vil de islamiske fænomener, der er væsentlige for den muslimske verden - i dette tilfælde skamløs vold mod "vantro" - komme frem.
I USA, hvor muslimerne udgør mindre end 1% af befolkningen, er angreb i stil med London-halshugningen ualmindelige. Islamisk selvsikkerhed er begrænset til politisk aktivisme, dedikeret til at portrættere islam som en "fredens religion", og sporadiske, men hemmelige, terrorhandlinger.
I Europa, hvor muslimer udgør en meget større minoritet, er åben vold almindelig. Men fordi de stadig er en sårbar minoritet, sættes islamisk vold altid i forbindelse med "forurettelser", et ord, der pacificerer vesterlændinge.
Med en muslimsk befolkning på ca. 10% i ryggen handlede Londons slagtere frækt, ja, men de påberåbte sig stadig klager. Stående med blodige hænder, erklærede morderen: "Vi sværger ved den almægtige Allah, at vi aldrig vil holde op med at bekæmpe jer, før I lader os være i fred (...). Den eneste grund til, at vi har gjort dette, er, at muslimer dør hver dag i hænderne på britiske soldater."
Dage senere i Stockholm, som også har et stort muslimsk mindretal, ødelagde maskerede uromagere 100 biler og ejendom. Forurettelsen bag dette særlige udbrud var, at politiet tidligere havde skudt en (anden) machete-svingende "indvandrer" i selvforsvar.
Klagerne forsvinder når muslimer kommer til at udgøre mindst 35-40% af befolkningen i et land og føler sig i stand til at føre en fuldtonet jihad som i Nigeria, hvor den nordlige del af landet med muslimsk flertal har terroriseret de kristne - bombet hundredvis af kirker og halshugget hundredvis af vantro.